Velkommen til det uperfekte

Velkommen til det uperfekte

Endnu en blog på Bloggers Delight..

Denne tanke sidder rigtig mange med, når en blogger dukker op i havet af mange andre bloggere. Jeg tænker det selv gang på gang. Alligvel sidder jeg nu og brygger mit første indlæg sammen og håber folk vil tage godt imod det.

Hvorfor, tænker du måske nu? Hvorfor, hvis du selv er typen, der tænker netop den tanke om bloggerverdenen, som du så pænt beskriver ovenfor?

Fordi jeg har besluttet, at jeg har brug for et forum, hvor jeg kan give slip på mine facader og forsvarsmekanismer og bare beskrive mine følelser. Lad os kalde det en virtuel dagbog, hvor tanker og følelser bliver dokumenteret og jeg dermed ikke har mulighed for at flygte fra dem igen. Min terapeut ville være så stolt lige nu!

Vi lever i en verden, hvor det perfekte er uopnåeligt, men vi forsøger alligevel at være det i alle aspekter af vores liv. Den perfekte kæreste, den perfekte mor, den perfekte krop, det perfekte hjem – ja, jeg kunne blive ved. Men hvorfor skal alting være så skide perfekt hele tiden? Hvorfor er det ikke godt nok, at vise hvem man er som person og samtidig åbne op for alle fejl og mangler, som man så åbenlyst har som menneske?

Det vil jeg nu, med denne blog, forsøge at gøre. Jeg vil åbne op for dørene til mit liv – eller i hvert fald de dele, jeg føler er vigtige for mig at dele for netop at opnå klarhed og ro i mit sind. Mit liv er ikke perfekt og for at være helt ærlig, er jeg virkelig træt af at stræbe efter det perfekte (kontrolfreaken i mig er virkelig ved at skide i bukserne af skræk), men ved I hvad?

Jeg er så ligeglad og jeg vil for en gangs skyld i mit liv, fokusere på hvad der er godt for mig og hvordan jeg kan opnå de ting, der måske kun anses som ok for nogen. OK er det nye i min verden og jeg håber det er ok for dig..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til det uperfekte