Den tid på året igen..

Fake it ’till you make it


Jeg har holdt “fri” fra bloggen, fordi der simpelthen har været så meget knald på henover weekenden. Først startede fredag ud med spilaften med svigerfamilien (totalt hyggeligt), lørdag lavede J og jeg ønskeseddel til brylluppet i Imerco og var til 30 års fødselsdag hos en ven om aftenen, og i dag har budt på julehygge i Mariager by og ellers bryllupsplanlægning, som jeg vil komme nærmere ind på i løbet af næste uge og nu afslapning med bloggi! Puha – det er godt nok mange ting for lille mig.

Men det er gode ting og mennesker, der gør mig glad i låget!

Noget jeg har set meget frem til i dag, er min alene tid foran macci (MacBook’en) med hjemmelavet banankage, stearinlys og en række Youtube guruer. Jeg elsker at følge med i de nyeste trends inden for makeup scenen og er helt vild med de sjove kvinder og mænd, som gider give mig tips og tricks online.

Skulle jeg måske lave et ugentligt indlæg om mine favoritter på Youtube de næste par uger? Tanke til overvejelse – tak T! 🙂

I aften er det Samantha Ravndahl, der skal ses videoer med – hun er helt sin egen og jeg er specielt vild med hendes mange skiftende hårfarver og det faktum, at hun lider af akne. Selv lider jeg af cystisk akne i mild grad, hvorfor det også er super vigtigt for mig, at kunne relatere til disse Youtubers. Hun er så cool og har intet problem med at vise den negative side af medaljen, hvilket også er grunden til jeg er abonnent på netop hendes kanal. You go girl!

Kender du hende ikke, så tjek hende da lige ud på Youtube

skaermbillede-2016-11-20-kl-21-17-02

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den tid på året igen..