Når projekt baby bliver en seksuel forhindring

DIY – Bryllupsbingo

Nu er jeg ret vild med selskabslege til fester, bryllupper mv. og derfor har jeg selvfølgelig selv gang i nogle lege af mine egne til vores bryllup. Jeg har tidligere tippet om, hvor nemt det er at lave et bryllupskrydsord, men nu kommer der endnu et tip til DIY bruden derude!

Jeg faldt over idéen inde på Pinterest og blev straks forelsket i den. Bingo er sjovt, fordi man har mulighed for at vinde præmier, så hvorfor skulle bryllupsbingo ikke også være det?

Der findes mange hjemmesider, hvor du skriver en række ledetråde eller ord og så udformer den hele bingopladen for dig. Personligt synes jeg bedst om denne side, da man har mulighed for at ændre skrifttype og farve, så det passer til dig, men der findes også andre sider, så der er noget til enhver smag. Det hele handler jo i bund og grund om, hvad gæsterne får ud af det – og det har jeg ikke helt besluttet endnu, så hvis du sidder med en god præmie, så kommenter endelig! 🙂

Her er et eksempel på en bingoplade til vores bryllup:

skaermbillede-2016-11-14-kl-21-16-10

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når projekt baby bliver en seksuel forhindring