Vores historie - del 5

Når guldet på gaden, ender på fingeren

Hvis du har fulgt med på bloggen de sidste par dage, er du også godt klar over, at 2015 var et lorte år for mig. En abort er aldrig sjov og slet ikke så langt henne i graviditeten eller hvis den er ufrivillig, som min var – ikke at jeg siger aborter generelt, ufrivillige eller frivillige, er en fryd.

Dog skete der også noget virkelig positivt oveni alt det triste – eller faktisk før, men pyt med det! J friede og jeg kunne lige pludselig se frem til et bryllup og ikke mindst planlægningen af brylluppet 🙂 Det der med planlægning, er der nok nogen der finder über kedeligt, men ikke mig. Jeg elsker planlægning, struktur og udfordringer og derfor er et bryllup jo den vildeste test af mine eventplanlægning skills! Samtidig skal det ikke bare være et lækkert og elegant bryllup, nej du, det skal være en fest uden lige (se nedenfor)!

Brylluppet skal stå den 01.07.2017 kl. 13 i Mariager og det er virkelig noget, der har holdt mig oppe i alt det her babypjat og sorg – ja, vi er selvfølgelig i gang igen, og denne gang hele planlagt! Jeg elsker det stress, der er involveret i planlægningen og samtidig også bare det, at skulle finde de rigtige farver, blomster, ringe, gæster osv. Ikke mindst fundet af KJOLEN! Damn gina – en brudekjole gør bare et eller andet vildt ved en kvindes krop og man føler sig virkelig som en prinsesse. Netop kjolen, vil jeg komme meget mere ind på i senere indlæg – FOR HOLD NU OP DEN ER VIGTIG!

Så en lille glæde i min hverdag, er helt sikkert at kunne planlægge vores bryllup og samtidig vide, at jeg har den vidunderlige dag at se frem til. Som den skarpe læser nok kan regne ud, vil der også komme en del indlæg omkring hele planlægningen og samtidig tips og tricks til, hvordan man kan spare kolde kontanter i netop bryllupsplanlægningen – yaaaaaaaas queens, jeg vil forsøge at vejlede Jer lidt og komme med idéer og kreative, billige løsninger – eksempelvis skal jeg lave min egen brochebuket.

Interesseret?

Så bliv ved med at følge med her på min lille dagbogsblog og lad dig inspirere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores historie - del 5