Julebag

Ingen graviditet – hvad så nu?


Det her baby projekt er virkelig ligesom en rutsjebane tur. Først er man helt vildt oppe at køre, dernæst rammer frygten lige inden turen starter, så kommer tidspunktet hvor man ikke ved om man skal grine eller græde og til sidst efterlades man med enten fornyet energi fordi adrenalinen pumper eller også er man bare fast besluttet på at det var sidste gang. Med andre ord – det er skide hårdt, at stå måned efter måned og har en negativ test.

Men hvad så nu, når I ikke blev gravide den her gang?

J blev faktisk utrolig ked af, at der ikke var babylykke denne gang. Jeg selv? Jeg var faktisk ok med det. Selvfølgelig er det skuffende at det ikke bare sker lige nu og her, men samtidig er det også bare ensbetydende med at det ikke er den rette tid endnu. Er der noget jeg har lært efter de tre forrige aborter, så er det virkelig at tiden skal være rigtig – eller at alt kommer til rette tid og det var ikke vores tid endnu.

For at svare på spørgsmålet i overskriften, så er det bare op på hesten igen. Jeg har ægløsning om en lille uges tid, så der skal der selvfølgelig bare gives lidt mere gas igen. Og ved du hvad? Det er faktisk helt i orden med os. Skuffelse er kun midlertidig – lykken er forhåbentlig for evigt, så vi vil forsøge at skabe vores egen lille lykke igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julebag