Vores historie - del 1

Vores historie – del 2

Jeg havde alle symptomer på en graviditet og et HCG tal, som i lå i den meget høje ende, men samtidig begyndte jeg også at pletbløde. Her begyndte mine bekymringer i høj grad, at melde sin ankomst og samtidig ødelægge mine glædelige tanker om håb forude.

Som mange andre valgte jeg at bruge Google – for Google er jo din ven, som man siger – OVERHOVEDET IKKE! Skrækscenario på skrækscenario dukkede op og jeg var nu sikker på, at jeg enten var gravid udenfor livmoderen, var ved at gå igennem en spontan abort eller i hvert fald havde kræft – så jeg gjorde det kloge og fik en tid ved lægen. Alt var selvfølgelig normalt og jeg gik hjem med en følelse af afklaring. Dog havde jeg stadig den dårlige fornemmelse hængende i baghovedet (læs pessimistisk tankegang) og valgte derfor at betale for en scanning hos en privatklinik.

14958806_10154624426772970_1956534078_n

En lille peanut med hjerteblink og en masse glæde, var hvad der her mødte mig. Et sandt øjeblik af ekstase og lykke, som uger senere desværre gik itu.

 

Fortsættelse følger..

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores historie - del 1