Velkommen til det uperfekte

Vores historie – del 1

For at kunne forstå, hvorfor jeg har haft brug for denne blog det sidste års tid, er vi nødt til at starte ved begyndelsen. Den meget lange begyndelse, som kommer til at være delt i flere indlæg, da du ellers ville græde snot i lange drag..

August 2015

Efter en romantisk tur til Mallorca som blandt andet bød på, at J friede i sengen en meget sen aften, ømme bryster, hedeturer og masser af strand og sightseeing, testede jeg bragende positivt på en graviditetstest. Normalt elsker jeg at blive positivt overrasket i tests, men denne var absolut uplanlagt og slet ikke til at finde ud af. Tanken om en graviditet havde da helt sikkert strejfet mig – læs ovenstående symptomer, men min indre kontrolfreak begyndte straks at panikke.

Vi bor i et lille lorte anneks, ganske vist er det et nyrenoveret anneks og absolut ikke lort, men ikke desto mindre er det stadig vores lille lorte anneks. Det er billigt, centralt og tæt på familie – vi bor faktisk i min svigerindes have, basically. Dog ville der absolut ikke kunne være en baby her og slet ikke alle babyens ting – vi går ind for rummelighed, eller i det mindste den smule rummelighed vi kan få på små 50 kvm.

Midt i min panik og kontrol issues, opstod der dog også en pludselig glæde – glæden om at skulle være mor. Tankerne strømmede ind og jeg blev hurtigt overvældet ved tanken om et lille væsen inde i maven.

JEG SKULLE VÆRE MOR OG J SKULLE VÆRE FAR!

Dog blev det ikke helt sådan.. Jeg gik egentlig med en dårlig fornemmelse det meste af min tid som gravid, og det skulle også vise sig at holde stik.

Fortsættelse følger..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til det uperfekte