Projekt baby - nu eller..

DIY – Bryllupstip


Når man som kommende brud, ser sig selv gå ledig efter endt uddannelse, så bliver man en smule besat af sit bryllup. Det er der jeg er efter et halvt år ledig! Jeg har valgt at bruge al min energi i dagtimerne på jobsøgning og bryllupsgejl. Mest bryllupsgejl 🙂

I dag fik jeg lavet det sidste til invitationerne, så de nu kan blive sendt til tryk (indlæg kommer senere), og samtidig synes jeg lige, det kunne være super sjovt med endnu en DIY bryllupsløsning til underholdning af gæsterne. Og selvfølgelig også mig selv!

Byd derfor mit tips indlæg velkommen!

tips

Personligt, synes jeg selv at dette ark, kunne være en god tilføjelse til gæstebogen. Konceptet er simpelt:

Hver gæst udfylder et ark med deres “tips”, ruller det sammen (ligesom til en flaskepost) og smider det i en stor glasflaske til brudeparret. Når J og jeg så kommer over hele brylluppet og har tid til at slappe af igen, kan vi finde flasken frem og læse alle disse tips og råd fra vores nære og kære – GOD IDÈ!

Lad mig vide, hvis der er noget I godt kunne tænke jer at læse om eller hvis I vil have noget lignende – så finder vi ud af det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt baby - nu eller..