DIY - Bryllupstip

Bryllupsrejse – hvorhen?


J og jeg har snakket rigtig meget om bryllupsrejsen.

Hvor skal den gå hen?

Vil vi blive i Europa eller prøve et land udenfor?

Hvad er budgettet?

Strand? Storby? Natur?

J har altid gerne ville til Hawaii, men da han opdagede hvor lang en flytur det ville være, begyndte han langsomt at bakke ud. Så snakken gik videre og vi kom frem til Sardinien. Du ved, den italienske ø, Sardinien.

Men af en eller anden grund, har vi ikke kunnet slippe den her tanke med, at vi ikke skulle på bryllupsrejse i Europa, så vi begyndte også at undersøge Bahamas, Cuba og Canada. Altså flyture, som vil tage ligeså lang tid som til Hawaii, hvis ikke mere (ej okay, Canada er ikke så langtid).

Derfor er vi nu blevet enige om…

HAWAII!

Med et pitstop i New York først, så vi tager flyveturen over to omgange. Så virker det ikke som så langtid, og vi får mulighed for at se to lækre stedet på en gang. Jeg har været i New York på en studietur for nogle år siden, men vil rigtig gerne tilbage med J og vise ham byen. Samtidig vil vi også gerne have mulighed for at slappe af på en strand, med masser af natur at udforske og opleve en ny kultur, så det var da den bedste løsning!

blog

Hvor skulle din bryllupsrejse gå hen, hvis du skulle afsted i dag?

Har du eventuelt nogle lækre steder, som du kan foreslå, er du velkommen til at smide en kommentar! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Bryllupstip