Bryllupsrejse - hvorhen?

1. Advent


Så blev det søndag og ikke bare hvilken som helst søndag – nej, det blev første Advent og dermed jul herhjemme. Vi pynter altid op på denne dag og traditionen tro, er det hvad der er gjort i dag.

Vi var til julehygge med 3 andre vennepar igår, hvor vi lavede dekorationer, spiste æbleskiver og hyggede igennem. Jeg elsker at bruge tid med vores venner og især deres børn, da de virkelig opfylder mit moderlige behov for en kort stund.

Om aftenen tog jeg til julefrokost med nogle veninder, imens J blev hjemme. Vi fik noget god mad, masser af alkohol og jeg endte i sengen kl. 03.00 – alt i alt en ret succesfuld dag i mine øjne.

Under julefrokosten modtog jeg en besked fra min veninde, som havde været med om dagen til at lave juledekorationer. Hun skrev, at jeg ville blive en fantastisk mor og J og jeg var seje – jeg kneb en lille tåre ved bordet og tænkte for mig selv, at mine veninder bare er de bedste i verden! Jeg er ikke en følsom person, men den besked ramte lige i hjertet ❤

I kan her se lidt billeder af vores julehygge her i hjemmet, som godt må se lidt hjemmelavet ud 🙂

20161127_174922 20161127_172103img_20161127_173036

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsrejse - hvorhen?